Covid-19 Richtlijnen

Voor onze concerten geldt dat u een coronatoegangsbewijs nodig heeft. Meer informatie over hoe u dit regelt vindt u op deze pagina van de Rijksoverheid. Als dit echter voor u onoverkomelijke problemen oplevert, kunt u contact opnemen met Klassiek aan de Rijn via 0317 61 85 13 of info@klassiekaanderijn.nl.

Hoe kan ik kaarten kopen voor de concerten?
Kaarten zijn te verkrijgen via onze website. In de concertagenda ziet u welke concerten er de komende tijd op het programma staan. De concerten zijn ongeplaceerd. U kunt uitsluitend kiezen voor e-tickets. Deze print u – bij voorkeur – uit voorafgaand aan uw concertbezoek of u toont het e-ticket op uw mobiele telefoon. Zet dan wel de helderheid van uw scherm op maximaal.

Krijg ik restitutie als op basis van de richtlijnen van de Rijksoverheid een concert geen doorgang vindt?
Indien een concert geen doorgang kan vinden dan wordt uw kaart geannuleerd en het eventueel betaalde bedrag teruggestort.

Krijg ik restitutie als ik vanwege corona gerelateerde klachten het concert niet kan bijwonen?
U kunt uw kaart(en) annuleren. Het eventueel betaalde bedrag wordt teruggestort.

Vanaf welk moment zijn de deuren geopend?
De deuren gaan 45 minuten voordat het concert begint open.

Blijft de Cunerakerk toegankelijk voor bezoekers met een beperking?
Tijdens de concerten waarbij de coronamaatregelen van toepassing zijn, is de Cunerakerk gewoon toegankelijk voor bezoekers met een beperking. Voor deze concerten koopt u een regulier ticket, op de avond van het concert wordt voor u een geschikte plaats in de kerk gezocht.

Kan mij de toegang tot het concert geweigerd worden?
Bij het kopen van een concertkaart gaan bezoekers, in aanvulling op de algemene bezoekersvoorwaarden, akkoord met onze hygiënemaatregelen en de maatregelen bij gezondheidsklachten. Zie hiervoor de basisregels van de Rijksoverheid.

Zijn de toiletten te gebruiken?
Ja, de toiletten zijn open. Natuurlijk wordt van iedereen verwacht gepaste afstand te bewaren tot elkaar. Handen kunnen gewassen worden met desinfecterende zeep en papieren wegwerphanddoekjes. Ook is er desinfecterend schoonmaakmiddel aanwezig om – indien gewenst – zelf het toilet te kunnen reinigen.

Heeft het concert een pauze?
Afhankelijk van de lengte van het programma is er wel of geen pauze.

Kan ik na het concert nog even napraten in de kerk?
Helaas is dat niet mogelijk. Wij verzoeken u na het concert de kerk via de aangewezen uitgangen te verlaten.

Wat zijn de maatregelen wat betreft ventilatie?
Wij hebben een risicotaxatie laten uitvoeren specifiek voor de Cunerakerk via www.eerstehulpbijventilatie.nl 
Uitkomst berekening: