Gastenboek musiciWhat a great pleasure it was to perform at Klassiek aan de Rijn! Cunerakerk is such a unique and beautiful venue with beautiful soaring acoustics and generous, warm and incredibly responsive audience! Magnificent Fazioli completed the magical and truly inspiring concert experience!
Anna Fedorova


We have been very fortunate to experience the wonderful Cunerakerk and its lovely audience and acoustic in the last few years. From Bach to Haydn and from Vaughan Williams to Paganini. Every occasion felt like coming home! We hope to return to Rhenen soon again.
Michael Waterman, Soloists Concertgebouw Chamber Orchestra


Het is alweer bijna twee weken geleden dat ik voor het eerst een concert (28 oktober 2017) mocht geven in de prachtige Cunerakerk in Rhenen tijdens de serie Klassiek aan de Rijn, maar de herinneringen en de eerste overweldigende indruk staan nog levendig op mijn netvlies. Het is een kerk die je omarmt, door zijn prachtige architectuur, door de akoestiek, en ook door het aandachtige publiek.  Ik hoop er vaker concerten te gaan spelen en dat het publiek de weg naar deze perfecte concertlocatie in steeds grotere getale vindt!
Quirine Viersen


“It was a pleasure to play in Cunerakerk in Rhenen. I could feel the attention and the concentration of public. Acoustics and the atmosphere are truly exceptional. I wish the series “Klassiek aan de Rijn” to become a unique tradition in Rhenen and to host lots of beautiful concerts in the coming future.”
Nino Gvetadze


“Een prachtige kerk met een mooie akoestiek en een enthousiast publiek, wat wil je als musicus nog meer.”
Arthur en Lucas Jussen


We had a great time again at Cunerakerk in Rhenen! Wonderful acoustics and two great Steinway pianos! Danilo Cosucci from “Evert Snel piano’s & vleugels” did a great job with them! It has been a successful evening. There was quite some audience and it seemed also very happy.
Enrico Pace & Igor Roma


“What a wonderful acoustic (especially for the bass) and a lovely atmosphere in Rhenen during the Matthew Passion. An absolute hidden gem, and I look forward to returning to perform there again very soon!”
Dominic Seldis


Verschillende keren heb ik concerten mogen geven in de prachtige Cunerakerk van Rhenen. De Cunerakerk is niet alleen voor het oog een schitterend gebouw en een sfeervolle locatie voor concerten. Ook de akoestiek is erg mooi en, zeker wanneer de kerk gevuld is met bezoekers, zeer geschikt voor solorecitals en kamermuziek. Ik hoop van harte dat het publiek de weg naar deze parel van een concertlocatie aan de Rijn zal weten te vinden!
Hannes Minnaar


In het midden van de Cunerakerk zat het publiek in een cirkel om Die Kunst der Fuge heen. De opstelling voelde voor ons als een omarming. Jong en oud luisterde vol aandacht naar de zwanenzang van Johann Sebastian Bach, die wij zo graag spelen. In deze kerk klonk het helder, warm en cantabile. Wat fijn dat er in Nederland zulke mooie plekken zijn waar mensen zich inzetten om cultuur een podium en publiek te bieden. Klassiek aan de Rijn, weet dat dit door uitvoerders en bezoekers enorm gewaardeerd wordt!
Tineke Steenbrink – Holland Baroque


“Klassiek aan de Rijn biedt een podium waar de muziek volledig tot haar recht komt. Een prachtige vleugel, een warme akoestiek en een zeer aandachtig publiek. Een concert waar ik ontzettend van heb genoten en met hele goede herinneringen aan zal blijven denken.”
Iris Hond


“Het was heerlijk om een concert in de mooie Cunerakerk in Rhenen te mogen geven en deel uit te maken van de mooie serie Klassiek aan de Rijn. Een schitterende akoestiek, een aandachtig publiek en een fijne sfeer. Het was een avond waar ik goede herinneringen aan zal blijven houden.”
Janine Jansen


“Zowel als pianist als organist ervoer ik dat de Cunerakerk een welhaast ideale concertruimte is voor een zeer breed repertoire. Niet alleen zijn de afmetingen van deze schitterende gotische kerk voor de meest uiteenlopende concerten ideaal, ook de akoestiek kan hier heel veel aan: het blijft altijd helder en duidelijk, met een mooi gouden randje. In de meeste grote historische kerken kun je naast orgelconcerten alleen grote religieuze werken voor koor en orkest programmeren, maar hier is heel veel meer mogelijk.”
Leo van Doeselaar