Kaarten bestellen & uw bezoek

Kaarten bestellen
Uw kaarten kunt u bestellen via deze link. Na uw bestelling ontvangt u een e-mail met de bevestiging dat uw kaarten zijn gereserveerd. U betaalt per automatische incasso of via een overboeking. De kosten voor het betalen via overboeking bedragen € 2,50 per bestelling.
Ongeveer een week voor het concert ontvangt u het e-ticket waarna u uw kaarten kunt downloaden. De geprinte versie dient als toegangsbewijs.

Kassa
Als een concert niet is uitverkocht zijn kaarten ook te koop aan de kassa van de kerk voorafgaand aan het concert. U kunt bij de kaartverkoop aan de zaal met uw bankpas, creditcard of contant betalen.

Kortingen
Ben je jonger als 30 jaar, heb je een CJP-pas/Cultuurkaart of ben je student, dan kun je toegangskaarten kopen tegen aantrekkelijke prijzen. Zorg dat je bij de kassa altijd je ID kunt laten zien. Ben je 18 jaar of jonger? Dan heb je, voor de meeste concerten, gratis toegang. Bij de kaartcontrole kan om je legitimatie worden gevraagd.

Pauzedrankje
Onze toegangsprijzen zijn inclusief één pauzedrankje.

Groepskorting
Komt u met een groep van 10 of meer personen, dan kunnen we in overleg met u een gunstige kortingsregeling afspreken. Neem contact met ons op via info@klassiekaanderijn.nl.

Hieronder vindt u meer informatie ter voorbereiding op uw bezoek aan uw concert bij Klassiek aan de Rijn.

De Cunerakerk, de thuisbasis van Klassiek aan de Rijn, is gelegen aan het Kerkplein te Rhe­nen (3911 LE). Kijk hier voor ons adres en route naar de Cunerakerk.

Het is mogelijk om uw toegangskaarten aan de zaal met pin of contant te betalen. Wij accepteren pinpassen en creditcards van: V Pay, Visa Electron, MasterCard, Maestro en American Express.

Tijdens concerten met een pauze zijn drankjes verkrijgbaar in het zuidtransept van de kerk.
Garderobe en toiletten vindt u in de aanbouw aan de noordzijde van de kerk. In het noordtransept is een mindervaliden toilet.
In de wintermaanden is de kerk verwarmd.

In de Cunerakerk geldt een rookverbod. Mobiele telefoons dienen tijdens een concert te worden uitgeschakeld. Geluids- en beeldopnamen zijn zonder toestemming van de musici en organisatie niet toegestaan.

Ik heb mijn bestelling ontvangen en nu geeft Klassiek aan de Rijn korting. Krijg ik het verschil terug? Voor een bestelling geldt altijd de prijs en de actie die op het moment van bestelling wordt vermeld. Een ondernemer is volgens de Nederlandse wet vrij om zijn producten af te prijzen. U bepaalt zelf wanneer u tot aankoop overgaat. U heeft geen recht op teruggave van het prijsverschil als later toegangskaarten tegen een lagere prijs worden aangeboden.
Bij kortingen op basis van leeftijd dient u altijd uw ID bewijs mee te nemen en op verzoek te kunnen tonen bij de kaartcontrole.

Mocht u na aanvang van het concert arriveren, dan krijgt u bij de eerstvolgende concertonderbreking, soms pas in de pauze, de mogelijkheid om het vervolg van het concert bij te wonen. Bij concerten waarbij geen geschikt moment is om de kerk te betreden, wordt geen toegang verleend. Te laat komen geeft geen recht op restitutie. Kom dus op tijd.

De Cunerakerk is toegankelijk voor bezoekers met een beperking. In de hoofdingang (onder de toren) is een lift aanwezig voor rolstoelgebruikers. In het noordtransept vindt u het mindervaliden toilet. De kerkzaal is geheel gelijkvloers. Voor rolstoelgebruikers inclusief  een begeleider kunnen afzonderlijk kaarten worden besteld. Alleen voor rolstoelgebruikers en hun begeleider worden plaatsen gereserveerd.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de concerten van Klassiek aan de Rijn. Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief via deze pagina.

Klassiek aan de Rijn is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het NS-station ligt op 15 minuten loopafstand. Buslijnen 50 en 80 stoppen respectievelijk binnen 150 meter en 700 meter loopafstand.

De kerk is 45 minuten (bij orgelconcerten 30 minuten) voorafgaand aan het concert geopend, tenzij anders vermeld. De ingang van de kerk vindt u onder de toren (Torenstraat). Er zijn voorzieningen voor mindervaliden.

Het centrum van Rhenen kent geen zone voor betaald parkeren. Wel is er een blauwe zone (tot 18.00 uur), met een maximale parkeerduur van 90 minuten. In de benedenstad (rond de Cunerakerk) van Rhenen is parkeren alleen toegestaan door vergunninghouders.
Wij adviseren u te parkeren op de parkeerplaatsen Paardenmarkt, De Brakken en Buitenomme. De Paardenmarkt vindt u aan de westkant van Rhenen boven aan de Veerweg. De Brakken en Buitenomme vindt u aan de noord- en oostkant van het centrum. Vanaf deze parkeerplaatsen is het maximaal 5 minuten lopen naar de Cunerakerk.

Parkeren Rhenen

Onze toegangsprijzen zijn – tenzij anders vermeld – inclusief één pauzedrankje (koffie, thee, wijn, fris).

Prijswijzigingen zijn voorbehouden.

Klassiek aan de Rijn gebruikt uw persoonlijke gegevens alleen voor de afhandeling van uw bestelling, om u te informeren over achtergrond-informatie bij uw concert, programmawijzigingen, concerten en activiteiten van Klassiek aan de Rijn en met culturele instellingen waarmee Klassiek aan de Rijn samenwerkt.

Bij alle klassieke concerten ontvangt u een gratis programma. Wij vragen musici vooraf en/of tussendoor een mondelinge toelichting te geven op hun programma. Het is de vrijheid van de musici om hier ook gebruik van te maken.

Door ziekte van musici of door bijzondere omstandigheden kunnen wijzigingen optreden in de programmering. Hierdoor ontstaat geen recht op restitutie.

Soms komt het voor dat een concert door onvoorziene redenen wordt afgelast of wordt verzet naar een andere datum. Wij nemen dan altijd per e-mail contact met u op. In de meeste gevallen kunt u de kosten van uw concertkaarten dan laten restitueren.

Ik kan niet naar het concert komen. Mag ik mijn geld terug of kan ik mijn kaarten ruilen?

Reeds aangeschafte toegangskaarten kan je niet ruilen of teruggeven.
Je kunt je ticket bijvoorbeeld aan familie of vrienden geven of via Ticketswap aanbieden aan andere geïnteresseerden.

Wij kennen geen wachtlijst voor uitverkochte concerten. Wanneer er alsnog kaarten beschikbaar komen wordt het bestelformulier zonder nadere aankondiging heropend.
U kunt, als een concert is uitverkocht, het risico nemen om op de avond zelf te komen. Door de kassa worden volgnummers uitgedeeld voor eventueel op het laatst vrijgekomen plaatsen. Deze plaatsen worden kort voor aanvang van het concert op volgnummer verkocht. U hebt echter niet de garantie dat er ook daadwerkelijk plaatsen beschikbaar zijn.

De zitplaatsen zijn vrij, behoudens een aantal door Klassiek aan de Rijn gereserveerde plaatsen voor genodigden, vrienden van Klassiek aan de Rijn, sponsoren en de organisatie.