Kaarten bestellen

Website
Uw kaarten kunt u bestellen via deze link. Na uw bestelling ontvangt u een email met de bevestiging dat uw kaarten zijn gereserveerd. U betaalt per automatische incasso, via een overboeking (bijkomende transactiekosten € 2,50) of via Bancontact (België, transactiekosten € 1).

Geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk eerst bij ongewenste post.
Ook zonder bevestiging kan er een reservering gemaakt zijn. Reserveert u voor de tweede keer met het zelfde emailadres, dan vermelden we dit in de bevestigingsmail en kunt u één van beide gelijk annuleren. Het kan ook zijn dat u met een ander emailadres heeft geboekt.

Het e-ticket is vanaf één week voor het aanvang beschikbaar
Klik op ‘Open reservering’ in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om het e-ticket te openen, vanaf één week voor aanvang. Bevestigingsmail kwijt? Bij gebruik van het contactformulier sturen we automatisch een mail terug met daarin toegang tot alle actieve reserveringen.

Vraag over de betaling?
In de meeste gevallen wordt de reservering via automatische incasso betaald. We nemen contact op voor een tweede kans als dit niet lukt. De betaling wordt meestal op maandag afgeschreven, een week na het plaatsen van de reservering, maar vaak niet eerder dan het kwartaal waarin het evenement plaatsvindt.

Antwoord niet gevonden?
Neem contact op via service@klassiekemuziek.nl als u een vraag heeft voor dat u wilt reserveren, of als u de reservering niet kunt vinden. U ontvangt doorgaans binnen 1-2 werkdagen een reactie.

Kassa
Als een concert niet is uitverkocht zijn kaarten ook te koop aan de kassa van de kerk voorafgaand aan het concert. U kunt bij de kaartverkoop aan de zaal met uw bankpas, creditcard of contant betalen.

Korting CJP, student en jeugd
Heb je een CJP-pas/Cultuurkaart, ben je student of jonger dan 30 jaar, dan kun je toegangskaarten kopen tegen aantrekkelijke toegangsprijzen. Zorg dat je bij de kassa altijd je kortingspas, studiebewijs of ID bewijs kunt laten zien. Ben je jonger als 18 jaar dan zijn de meeste concerten gratis.

Pauzedrankje
Bij een concert met pauze is de toegangsprijs inclusief één pauzedrankje.

Groepskorting
Komt u met een groep van 10 of meer personen, dan kunnen we in overleg met u een gunstige kortingsregeling afspreken. Neem contact met ons op via info@klassiekaanderijn.nl.