Kaarten bestellen

Website
Uw kaarten kunt u bestellen via deze link. Na uw bestelling ontvangt u een e-mail met de bevestiging dat uw kaarten zijn gereserveerd. U betaalt per automatische incasso of via een overboeking. De kosten voor het betalen via overboeking bedragen € 2,50 per bestelling.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk eerst bij ongewenste post.
Ook zonder bevestiging kan er een reservering gemaakt zijn. Reserveert u voor de 2e keer met het zelfde emailadres, dan vermelden we dit in de bevestigingsmail en kunt u één van beide gelijk annuleren. Het kan ook zijn dat u met een ander emailadres heeft geboekt.

Het e-ticket is vanaf één week voor het aanvang beschikbaar
Klik op ‘Open reservering’ in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om het e-ticket te openen, vanaf één week voor aanvang. Bevestigingsmail kwijt? Bij gebruik van het contactformulier sturen we automatisch een mail terug met daarin toegang tot alle actieve reserveringen.

Vraag over de betaling?
In de meeste gevallen wordt de reservering via automatische incasso betaald. We nemen contact op voor een tweede kans als dit niet lukt. De betaling wordt meestal op maandag afgeschreven, een week na het plaatsen van de reservering, maar vaak niet eerder dan het kwartaal waarin het evenement plaatsvindt.

Antwoord niet gevonden?
Neem contact op  via service@klassiekemuziek.nl als u een vraag heeft voor dat u wilt reserveren, of als u de reservering niet kunt vinden. U ontvangt doorgaans binnen 1-2 werkdagen een reactie.

Kassa
Als een concert niet is uitverkocht zijn kaarten ook te koop aan de kassa van de kerk voorafgaand aan het concert. U kunt bij de kaartverkoop aan de zaal met uw bankpas, creditcard of contant betalen.

Korting CJP, student en jeugd
Heb je een CJP-pas/Cultuurkaart of ben je student, dan kun je toegangskaarten kopen tegen aantrekkelijke toegangsprijzen. Zorg dat je bij de kassa altijd je kortingspas of studiebewijs kunt laten zien. Ben je 18 jaar of jonger? Dan heb je, voor de meeste concerten, gratis toegang. Bij de kaartcontrole kan om je legitimatie worden gevraagd.

Pauzedrankje
Onze toegangsprijzen zijn inclusief een pauzedrankje.

Groepskorting
Komt u met een groep van 10 of meer personen, dan kunnen we in overleg met u een gunstige kortingsregeling afspreken. Neem contact met ons op via info@klassiekaanderijn.nl.